Veerboot Kristiansand - Hirtshals

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Color Line beheert ferry overtochten op de route Kristiansand - Hirtshals
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
  Geef prijs aan

De Kristiansand - Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Color Line en Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Kristiansand - Hirtshals, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Noorwegen naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs:

 • Bergen - Hirtshals
 • Langesund - Hirtshals
 • Larvik - Hirtshals
 • Oslo - Frederikshavn
 • Stavanger - Hirtshals

Boek een ferry van Kristiansand naar Hirtshals met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Kristiansand. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Kristiansand naar Hirtshals vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Kristiansand naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Kristiansand naar Hirtshals, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hirtshals

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Kristiansand naar Hirtshals. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Kristiansand naar Hirtshals is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Kristiansand - Hirtshals prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Kristiansand naar Hirtshals verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Kristiansand - Hirtshals ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Kristiansand naar Hirtshals route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Kristiansand naar Hirtshals reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Kristiansand - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 02 Jul 2019
  Stoelreservering geen controle
  • Wij hadden 2 stoelen gereserveerd op dek 9. Maar telkens als wij even opstonden om naar toeliet os restaurant te gaan, gingen er mensen zitten die niet betaald hebben voor een stoel. Dit is zeer irritant, graag hier controle over.

   Beoordeling door Jootje

 • 02 Jul 2019
  Prima overtocht, prima service.
  • Vanwege het weer in Noorwegen de overtocht verplaatst. Daar zijn we prima bij geholpen.

   Beoordeling door JOHAN

 • 25 Jun 2019
  Snelle makkelijke oversteek
  • We zijn op een snelle, makkelijke, comfortabele wijze met onze auto in dikke 2 uur van Noorwegen naar Denemarken gereisd. Fantastisch. Prijs is goed en voordat je er erg in hebt ben je aangekomen. Dirk en Marja

   Beoordeling door Dirk en Marja

 • 22 Jun 2019
  Colorline
  • Alles zeer vlot verlopen. Zowel de boeking als de overzet zelf. De overtocht was voor ons een belevenis op zich. Een leuke afwisseling in een lange rit met de camper

   Beoordeling door JEROEN DANIELS

 • 19 Jul 2018
  Ervaring met colorline ferry
  • Het online boeken is moeilijk als je met een bestelbus met caravan wil boeken. Deze combinatie geeft problemen met het invoeren. Verders heb ik het gevoel dat de prijs van een oversteek iedere keer anders is. Dit gevoel hebben wij ook bij andere veerdiensten.

   Beoordeling door PETER R