Veerboot Kristiansand - Hirtshals

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Kristiansand - Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Color Line en Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Kristiansand - Hirtshals, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Noorwegen naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs:

 • Bergen - Hirtshals
 • Langesund - Hirtshals
 • Larvik - Hirtshals
 • Oslo - Frederikshavn
 • Stavanger - Hirtshals

Boek een ferry van Kristiansand naar Hirtshals met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Kristiansand. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Kristiansand naar Hirtshals vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Kristiansand naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Kristiansand naar Hirtshals, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hirtshals

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Kristiansand naar Hirtshals. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Kristiansand naar Hirtshals is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Kristiansand - Hirtshals prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Kristiansand naar Hirtshals verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Kristiansand - Hirtshals ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Kristiansand naar Hirtshals route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Kristiansand naar Hirtshals reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Kristiansand - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 05 Sep 2019
  recensie
  • none

   Beoordeling door jan mulder

 • 22 Aug 2019
  snel van Noorwegen naar Denemarken
  • Snel in en ontschepen.

   Beoordeling door THEO GUTT

 • 20 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Bij inchecken de linker baan pakken, die gaat t snelste

   Beoordeling door Anon

 • 17 Aug 2019
  Enkeltje Kristiansand
  • Vanaf de telefoon geboekt, onderweg een paar dagen van te voren... super simpel.

   Beoordeling door HENK KOOIJ

 • 16 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Op tijd, vlot en zonder problemen. Aan boord waren voldoende zitplaatsen en mogelijkheid om wat te drinken en eten. Ook vermaak voor de kids dmv een show. Een grotere kinderspeelplaats zou wel fijn zijn.

   Beoordeling door Kroon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen