Ferry Larne - Cairnryan

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Larne - Cairnryan veerdienst verbindt Northern Ireland met Schotland en wordt momenteel aangeboden door P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Larne - Cairnryan, zullen we ook resultaten weergeven voor Belfast - Cairnryan en Belfast - Liverpool Birkenhead om u op het beste moment van Northern Ireland naar Schotland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Larne naar Cairnryan met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Larne. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Larne naar Cairnryan vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Larne naar Cairnryan, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Larne naar Cairnryan, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Cairnryan

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Larne naar Cairnryan. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Larne naar Cairnryan is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Larne - Cairnryan prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Larne naar Cairnryan verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Larne - Cairnryan ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Larne naar Cairnryan route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Larne naar Cairnryan reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Larne - Cairnryan is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 17 Jul 2019
  Perfecte overtocht, vooral voor vogelliefhebbers
  • Alles perfect geregeld. Vanaf de ferry kon je voor de Schotse kust behoorlijk veel vogels spotten vanaf het dek. Met name de 'jan van Gent' die naar vissen Duikt..

   Beoordeling door JOS POULISSEN

 • 09 Jul 2016
  Snel maar duur
  • Voor een overtocht van slechts 2 uren vind ik de prijs niet in verhouding staan tot de duur van de vaart.

   Beoordeling door Anon

 • 18 Jun 2015
  Snelle overtocht
  • Een snelle en comfortabele overtocht van Noord-Ierland naar het zuiden van Schotland.

   Beoordeling door Pieter Loendersloot

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen