Veerboot Larvik - Hirtshals

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Larvik - Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Color Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Larvik - Hirtshals, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Noorwegen naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs:

 • Bergen - Hirtshals
 • Kristiansand - Hirtshals
 • Langesund - Hirtshals
 • Oslo - Frederikshavn
 • Stavanger - Hirtshals

Boek een ferry van Larvik naar Hirtshals met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Larvik. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Larvik naar Hirtshals vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Larvik naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Larvik naar Hirtshals, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hirtshals

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Larvik naar Hirtshals. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Larvik naar Hirtshals is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Larvik - Hirtshals prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Larvik naar Hirtshals verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Larvik - Hirtshals ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Larvik naar Hirtshals route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Larvik naar Hirtshals reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Larvik - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 22 Jun 2019
  Prima verbinding
  • De afvaart had een kleine 15 minuten vertraging vanwege een technisch mankement. Voor de rest was het een prima overtocht met voldoende faciliteiten aan boord (restaurants, tax free shop, toiletten en zitruimte). Er was ook een speciaal gedeelte voor families met kinderen, handig wanneer je niet zo gesteld bent op druk rond rennende en schreeuwerige kinderen, en dat gedeelte dus kunt vermijden.

   Beoordeling door MARIA JOLANDA STEENDAM

 • 04 Jul 2018
  terug naar huis
  • zeer goede overtocht gehad.

   Beoordeling door WIEB LUTH

 • 18 Jul 2017
  Vakantie
  • Opnieuw alle lof

   Beoordeling door Pieter J de Vries

 • 12 Dec 2016
  Fast and relaxed
  • The 50 NOK one hour wifi is a bit misleading. According to the information it can be used by one concurrent user, so it should be possible to use it for two devices AFTER each other. But that doesn't work.

   Beoordeling door Anon

 • 22 Sep 2016
  Colorline Larvik Hirtshals
  • Op de heenweg luxe stoelen gereserveerd, echter was dit een overbodige luxe. Terugweg hadden we geen stoelen gereserveerd en er was voldoende plaats om ruimtelijk te zitten. Tevens op de heenweg een all you can eat reservering gedaan. Je had voldoende keuze, maar op de terugreis in het restaurant gegeten waar je per menu betaald en deze keuken sprak ons meer aan. hier had je ook de keuze uit hamburgers, friet en worsten. Dit hadden ze niet bij het all you can eat restaurant. De trip is ons goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

   Beoordeling door Angelo

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen