Ferry Las Palmas - Puerto del Rosario

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 5 overtochten per week
  6 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Las Palmas - Morro Jable
  1-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

De Las Palmas - Puerto del Rosario veerdienst is een binnenlandse route in Canarische Eilanden die momenteel wordt aangeboden door Naviera Armas en Trasmediterranea.

Boek een ferry van Las Palmas naar Puerto del Rosario met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Las Palmas. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Las Palmas naar Puerto del Rosario vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Las Palmas naar Puerto del Rosario, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Las Palmas naar Puerto del Rosario, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Puerto del Rosario

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Las Palmas naar Puerto del Rosario. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Las Palmas naar Puerto del Rosario is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Las Palmas - Puerto del Rosario prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Las Palmas naar Puerto del Rosario verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Las Palmas - Puerto del Rosario ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Las Palmas naar Puerto del Rosario route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Las Palmas naar Puerto del Rosario reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Las Palmas - Puerto del Rosario is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen