Ferry Liverpool Birkenhead - Belfast

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Liverpool Birkenhead - Belfast veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Northern Ireland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Liverpool Birkenhead - Belfast, zullen we ook resultaten weergeven voor Cairnryan - Belfast en Cairnryan - Larne om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Northern Ireland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Liverpool Birkenhead naar Belfast met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Liverpool Birkenhead. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Liverpool Birkenhead naar Belfast vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Liverpool Birkenhead naar Belfast, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Liverpool Birkenhead naar Belfast, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Belfast

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Liverpool Birkenhead naar Belfast. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Liverpool Birkenhead naar Belfast is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Liverpool Birkenhead - Belfast prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Liverpool Birkenhead naar Belfast verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Liverpool Birkenhead - Belfast ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Liverpool Birkenhead naar Belfast route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Liverpool Birkenhead naar Belfast reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Liverpool Birkenhead - Belfast is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 08 Jul 2018
  Vertrektijd service
  • Het sms bericht een dag voor vertrek met incheck tijd etc. is een prima service.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Sep 2016
  Vakantie met gezin met 2 tieners
  • Prima overtocht, keurig verzorgt. Behulpzaam en vriendelijk personeel. De maaltijden waren een welkome verrassing want vanuit Nederland hadden we de info gehad dat maaltijden niet waren inbegrepen.

   Beoordeling door Fam.Plender

 • 11 Sep 2014
  Retourtje Belfast
  • De bootreis was best aangenaam, maar wel tijdrovend.

   Beoordeling door Willie Leijten

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen