Ferry Liverpool - Douglas

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  2 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Liverpool - Douglas veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Isle of Man en wordt momenteel aangeboden door Isle of Man Steam Packet. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Liverpool - Douglas, zullen we ook resultaten weergeven voor Heysham - Douglas en Liverpool Birkenhead - Douglas om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Isle of Man te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Liverpool naar Douglas met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Liverpool. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Liverpool naar Douglas vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Liverpool naar Douglas, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Liverpool naar Douglas, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Douglas

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Liverpool naar Douglas. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Liverpool naar Douglas is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Liverpool - Douglas prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Liverpool naar Douglas verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Liverpool - Douglas ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Liverpool naar Douglas route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Liverpool naar Douglas reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Liverpool - Douglas is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 04 Jun 2019
  Overtocht naar IOM
  • In topdrukte ingescheept, ging enigszins beetje chaotisch. De scheiding van motoren met en zonder koffers had voor het inschepen beter gekund, waarop nu soms rijders her en der uit de rijen geplukt werden. Maar ach, toch respect om al dat ongedurige motorvolkje in goede banen te leiden. Ietsje met vertraging weg. Het was toch al donker, en voorlopig geen races op Man. De boot was vol, we zaten op de grond, maar een vriendelijk man van Steam Packet vond toch 2 separate stoelen voor ons.

   Beoordeling door Dolf en Gonny

 • 27 Apr 2019
  Bezoekje isle of man met de Harley groep
  • Goeie overtocht, lekker snel

   Beoordeling door HARRY KOREMAN

 • 27 Apr 2019
  Met Harley groepje naar Isle of Man
  • Koffie kon beter, verder een snelle overtocht

   Beoordeling door PETER HAAKER

 • 11 Oct 2017
  Snelle verbinding
  • Prima tocht

   Beoordeling door YVONNE JAGER

 • 03 May 2016
  Isle Of Man TT track biking
  • Ideal way to travel with the bikes to Isle Of Man

   Beoordeling door Walter Verhoeven

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen