Ferry Livorno - Golfo Aranci

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 27 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Livorno - Golfo Aranci veerdienst verbindt Italie met Sardinie en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Livorno - Golfo Aranci, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Italie naar Sardinie te krijgen voor de beste prijs:

 • Genua - Arbatax
 • Genua - Olbia
 • Genua - Porto Torres
 • Livorno - Olbia
 • Piombino - Golfo Aranci
 • Piombino - Olbia

Boek een ferry van Livorno naar Golfo Aranci met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Livorno. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Livorno naar Golfo Aranci vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Livorno naar Golfo Aranci, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Livorno naar Golfo Aranci, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Golfo Aranci

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Livorno naar Golfo Aranci. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Livorno naar Golfo Aranci is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Livorno - Golfo Aranci prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Livorno naar Golfo Aranci verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Livorno - Golfo Aranci ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Livorno naar Golfo Aranci route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Livorno naar Golfo Aranci reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Livorno - Golfo Aranci is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Aug 2019
  calvia
  • het wat heel goed gegaan naar binnen rijden tot naar buiten rijden en snel de stoelen waren comfort volgen jaar weer met Corsica Sardinië, weer varen rond 31 augustus en 14 september.

   Beoordeling door AUGUSTO CALVIA

 • 16 Aug 2019
  Bijgeboekt maaltijden
  • Het bijgeboekt ontbijt en avondeten zijn prima. Wel is het onduidelijk hoe laat het geserveerd wordt. Controleer dit wanneer je aan boord bent. Het personeel bij de catering spreekt niet of heel beperkt Engels. Dat is wat lastig.

   Beoordeling door ARNO VAN WEELDEN

 • 06 Jul 2019
  Reizen met hond
  • It was a good trip. We traveled with a dog and it was very handy that we could rent a cabin. We are very satisfied!

   Beoordeling door Anon

 • 09 Sep 2017
  Prima overtocht
  • Prima overtocht, hut is erg aan te raden. Logistiek op z'n Italiaans maar daar moet je mee leren leven.

   Beoordeling door SANDER

 • 28 Jun 2017
  Redelijk goed verzorgt vervoer.
  • Redelijk goed gegeten op de heenweg, wel prijzig. Gelukkig wat bonnen bij reservering gekocht. Dat scheelde wat. Terug veel korter, dus niet gegeten maar gelijk de hut in.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen