Ferry Lymington - Yarmouth

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 14-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Lymington - Yarmouth veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Eiland van Wight en wordt momenteel aangeboden door Wightlink. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Lymington - Yarmouth, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Eiland van Wight te krijgen voor de beste prijs:

 • Portsmouth - Fishbourne
 • Portsmouth - Ryde
 • Portsmouth Harbour - Ryde
 • Southampton - Cowes East
 • Southsea - Ryde

Boek een ferry van Lymington naar Yarmouth met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Lymington. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Lymington naar Yarmouth vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Lymington naar Yarmouth, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Lymington naar Yarmouth, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Yarmouth

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Lymington naar Yarmouth. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Lymington naar Yarmouth is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Lymington - Yarmouth prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Lymington naar Yarmouth verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Lymington - Yarmouth ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Lymington naar Yarmouth route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Lymington naar Yarmouth reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Lymington - Yarmouth is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 07 May 2018
  Zeer goed
  • Prima.

   Beoordeling door Anon

 • 25 Sep 2016
  Smooth service
  • Vlotte service, snelle overtocht.

   Beoordeling door Jay

 • 07 Sep 2016
  Goed maar extreem duur
  • Prima overtocht daar niet van, maar de prijs staat in geen verhouding voor een overtocht van hooguit 5 km. Belachelijk gewoon.

   Beoordeling door Alex

 • 21 Jul 2016
  Vaart zonder vertragingen.
  • Voor de terugreis (van Yarmouth naar Lyminghton) hadden we in mei reeds de ferry van 18.05 u geboekt. Door het niet zo mooie weer, wilden we de Isle of Wight al verlaten met de ferry van 17.05 u. En dat bleek helemaal geen probleem te zijn. Tof !

   Beoordeling door Ilse

 • 15 Jun 2016
  Overtocht prima geregeld
  • We waren ruim op tijd en er was nog ruimte op een eerdere vaart. We konden daarom al met een eerdere afvaart mee. De incheck verliep zeer voorspoedig. Geen gebruik gemaakt van de catering aan boord in verband met de korte vaartijd.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen