Ferry Mariehamn - Helsinki

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  10 uur 20 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  10 uur 5 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Långnäs - Turku
  6 overtochten per week
  4 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Mariehamn - Helsinki veerdienst is een binnenlandse route in Finland die momenteel wordt aangeboden door Tallink Silja en Viking Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Mariehamn - Helsinki, zullen we ook resultaten weergeven voor Mariehamn - Turku om u te helpen reizen in Finland op het beste moment, voor de beste prijs.

Boek een ferry van Mariehamn naar Helsinki met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Mariehamn. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Mariehamn naar Helsinki vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Mariehamn naar Helsinki, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Mariehamn naar Helsinki, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Helsinki

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Mariehamn naar Helsinki. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Mariehamn naar Helsinki is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Mariehamn naar Helsinki verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Mariehamn - Helsinki ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Mariehamn naar Helsinki route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Mariehamn naar Helsinki reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Mariehamn - Helsinki is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen