Ferry Marseille - Ajaccio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  10 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Marseille - Ajaccio veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica Linea en La Meridionale. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Marseille - Ajaccio, zullen we ook resultaten weergeven voor Nice - Ajaccio en Toulon - Ajaccio om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Marseille naar Ajaccio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Marseille. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Marseille naar Ajaccio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Marseille naar Ajaccio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Marseille naar Ajaccio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ajaccio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Marseille naar Ajaccio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Marseille naar Ajaccio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Marseille - Ajaccio prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Marseille naar Ajaccio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Marseille - Ajaccio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Marseille naar Ajaccio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Marseille naar Ajaccio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Marseille - Ajaccio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 05 Jun 2019
  Comfortabele overtocht
  • Haven vlakbij de snelweg. In de routebeschrijving bij de haven stond porto 2 aangegeven, moest echter porto 1 zijn. Wel een prettige incheck, je wacht onder een grote overkapping uit de zon! Minder chaotisch dan bij een oversteek via Genua.

   Beoordeling door Anon

 • 08 Jul 2015
  Fantastische bootreis naar Corsica
  • Comfortabel, stipt, prima hut, plezierig restaurant

   Beoordeling door Anon

 • 04 Nov 2014
  Prima reis
  • We hebben een prima reis gehad met de Ferry, alles goed geregeld, heerlijk gegeten en geslapen.

   Beoordeling door Goede oversteek

 • 30 Aug 2014
  Prima overtocht alleen de bewegwijzering in de steden niet duidelijk
  • Prima geregeld. Alleen de wegbewijzering er naar toe, waar je precies moet zijn is vooral in Ajaccio niet erg duidelijk, dus neem de tijd om er naar toe te gaan.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen