Ferry Marseille - Bastia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Marseille - Bastia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Marseille naar Bastia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Marseille - Bastia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Marseille naar Bastia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Marseille naar Bastia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Marseille - Bastia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 16 Jun 2017
  Toffe ervaring
  • Positief Zeer behulpzaam personeel. Propere kajuit. Comfortabel uitgerust schip. Negatief het eten in het restaurant isveel te duur voor hetgeen je op je bord krijgt.

   Beoordeling door BIANCA

 • 19 Jun 2016
  Franse slag
  • Boot op zich is prima. Vertrekhaven Marseille is haast niet te vinden. Er staat niets aangegeven. Ga naar de hele grote blauwe toren. 100 meter ten zuiden daarvan is de ingang bij verkeerslichten. Omroeper vertikt het om Engels te spreken. Je weet dus niet wat er omgeroepen wordt. Mooie hut. Goed gegeten. Lekker geslapen. Corsica is echt schitterend.

   Beoordeling door Friedo

 • 01 Sep 2012
  Redelijke overtocht met SNCM
  • Veel wachten, ticket verkijgen niet eenvoudig, terugweg airco in cabine stuk. Faciliteiten aan boord wel prima. Niemand bij SNCM spreekt een woord over de grens, enkel frans net als hun website, folders, enz.

   Beoordeling door Andre Rijs

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen