Veerboten Melilla - Malaga

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  5 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 15 min
  Geef prijs aan

De Melilla - Malaga veerdienst is een binnenlandse route in Spanje die momenteel wordt aangeboden door Balearia en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Melilla - Malaga, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Spanje op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Al Hoceima - Motril
 • Melilla - Almeria
 • Melilla - Motril
 • Nador - Almeria
 • Nador - Motril

Boek een ferry van Melilla naar Malaga met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Melilla. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Melilla naar Malaga vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Melilla naar Malaga, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Melilla naar Malaga, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Malaga

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Melilla naar Malaga. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Melilla naar Malaga is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Melilla naar Malaga verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Melilla - Malaga ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Melilla naar Malaga route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Melilla naar Malaga reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Melilla - Malaga is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 01 Sep 2019
  Was goed
  • Alleen werd het uur van vertrek veranderd van 16 uur tot 14 uur.we werden wel niet verwittigd

   Beoordeling door MUSTAFA AGLAOUI

 • 20 Feb 2019
  Overvaren
  • We hebben een fijne tocht gemaakt

   Beoordeling door ABDELKADER ZARZAR

 • 04 Jul 2018
  Good
  • Nice

   Beoordeling door KANTHAN SUTHAN

 • 13 Nov 2016
  Algemeen
  • Schrap Melilla als bestemming. En alles via Nador. Ook voor een toerist zoals ik is Melilla een 'open' gevangenis. Zeer onprettig. Heel veel controles en de avond dat ik reisde ook 2 doden op de kade. Op de heenreis ben ik van Almeria naar Nador gereisd met jullie maatschappij. Prima, met douane aan boord.

   Beoordeling door Anon

 • 22 Sep 2014
  Geweldig
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Doen ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Beoordeling door Doen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen