Ferry Nador - Sète

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  36 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Nador - Sète veerdienst verbindt Marokko met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Nador - Sète, zullen we ook resultaten weergeven voor Tanger Med - Sète om u op het beste moment van Marokko naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Nador naar Sète met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Nador. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Nador naar Sète vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Nador naar Sète, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Nador naar Sète, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Sète

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Nador naar Sète. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Nador naar Sète is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Nador - Sète prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nador naar Sète verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nador - Sète ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nador naar Sète route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nador naar Sète reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nador - Sète is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 01 Jun 2019
  Relaxen en Italiaans eten
  • Het inchecken in Nador geschied door met je bevestiging naar een kantoortje ban GNV in de haven te gaan. Hier hangen allerlei Marokkanen rond die het hele gebeuren een vervelende sfeer geven. Eenmaal op het terrein van de ferry wat onduidelijkheid met autoriteiten over het afstempelen maar verder ordelijk geregeld. Op de boot goed geholpen door een purser die de pasjes uitdeelde en direct naar onze schone hut gelopen. Er is (betaalde) WiFi aan boord en dit werkt goed. Het Italiaanse restaurant is zo goed als je van een Italiaanse rederij mag verwachten. Het cafetaria is 24h open, niet heel goedkoop maar alles is er. De boot is oud maar enorm goed onderhouden en heel schoon. Personeel vriendelijk en correct. Wij zouden zeker nog eens met GNV overvaren.

   Beoordeling door ERIK BREURE

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen