Ferry Napels - Palermo

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  9 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Napels - Palermo veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grandi Navi Veloci en Tirrenia di Navigazione. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Napels - Palermo, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Civitavecchia - Palermo
 • Civitavecchia - Termini Imerese
 • Genua - Palermo
 • Livorno - Palermo
 • Napels - Catania
 • Napels - Termini Imerese
 • Salerno - Catania
 • Salerno - Messina
 • Villa San Giovanni - Messina

Boek een ferry van Napels naar Palermo met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Napels. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Napels naar Palermo vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Napels naar Palermo, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Napels naar Palermo, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Palermo

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Napels naar Palermo. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Napels naar Palermo is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Napels - Palermo prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Napels naar Palermo verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Napels - Palermo ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Napels naar Palermo route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Napels naar Palermo reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Napels - Palermo is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 14 Apr 2017
  Reis
  • Alles prima Los

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen