Ferry Nice - Ajaccio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Ajaccio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Ajaccio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Ajaccio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Ajaccio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Ajaccio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 25 Jul 2018
  Slapen in de stoel
  • Te veel licht Stoel kan niet ver genoeg achterover

   Beoordeling door Anon

 • 03 Aug 2014
  veel diesel walm !
  • Oude schepen rommelige inscheep procedure weinig te doen aan boord niet schoon veel "franse slag" Op achterdek zit je in herrie van twee verschillende luidspreker systemen en in de dieselwalm van de boot. Erg onprettig, daarom gaan de meeste mensen uit nood maar naar binnen.

   Beoordeling door HJ Misbeek

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen