Ferry Nice - Ajaccio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Nice - Ajaccio veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Nice - Ajaccio, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - Ajaccio en Toulon - Ajaccio om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Nice naar Ajaccio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Nice. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Nice naar Ajaccio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Nice naar Ajaccio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Nice naar Ajaccio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ajaccio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Nice naar Ajaccio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Nice naar Ajaccio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Ajaccio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Ajaccio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Ajaccio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Ajaccio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Ajaccio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 25 Jul 2018
  Slapen in de stoel
  • Te veel licht Stoel kan niet ver genoeg achterover

   Beoordeling door Anon

 • 03 Aug 2014
  veel diesel walm !
  • Oude schepen rommelige inscheep procedure weinig te doen aan boord niet schoon veel "franse slag" Op achterdek zit je in herrie van twee verschillende luidspreker systemen en in de dieselwalm van de boot. Erg onprettig, daarom gaan de meeste mensen uit nood maar naar binnen.

   Beoordeling door HJ Misbeek

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen