Ferry Nice - Bastia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  5 uur 22 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Nice - Bastia veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries en Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Nice - Bastia, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - Bastia en Toulon - Bastia om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Nice naar Bastia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Nice. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Nice naar Bastia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Nice naar Bastia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Nice naar Bastia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bastia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Nice naar Bastia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Nice naar Bastia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Nice - Bastia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Bastia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Bastia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Bastia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Bastia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Bastia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Jun 2019
  vakantie naar corsica start met Aferry
  • Fijne bootreis gehad, lekker buiten op het zonnedek kunnen zitten tijdens de overtocht. Een minpunt, muziek stond erg hard van slechte kwaliteit dat was hinderlijk.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Aug 2017
  vakantie
  • werden op de hoogte gebracht van vertragingen

   Beoordeling door Anon

 • 19 Aug 2017
  Onverwachte onplezierige verrassingen
  • Onduidelijk wat inclusief is in de bij boeking bestelde maaltijd. Catering aan boord is duur. Heen en terugreis een uur langer dan gepland. De terugreis werd door vanwege zogenaamde operationele redenen met 3 uur vervroegd naar 8 uur 's morgens. Dit leverde ons extra kosten op voor boeking van een andere overnachtingsplek onderweg. Tip! Maak geen gebruik van de catering aan boord als je een redelijk geprijsde overtocht wilt. Neem zelf wat te eten en te drinken mee.

   Beoordeling door M. VOOGT

 • 20 Jun 2017
  Ervaring
  • Mooie boot maar het onderhoud lijkt te zijn verwaarloost. Toiletten die niet meer werkten, en de zaal waar onze stoelen stonden werd om die reden gesloten. Daarom moesten we in de andere zaal gaan waar er veel meer motorlawaai was. Het betalen van 15 euro per stoel per traject Is veel, (eenderde van het totale bedrag). Zeker als je ziet dat iedereen er zomaar kan gaan zitten en er niet wordt gecontroleerd of je betaald hebt.

   Beoordeling door Anon

 • 13 Oct 2016
  een aangename overtocht
  • de diverse schepen verschillen enigszins in kwaliteit maar zijn steeds comfortabel en aangenaam

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen