Ferry Nice - Calvi

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ferry van Nice naar Calvi met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Nice. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Nice naar Calvi vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Nice naar Calvi, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Nice naar Calvi, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Calvi

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Nice naar Calvi. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Nice naar Calvi is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Calvi verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Calvi ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Calvi route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Calvi reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Calvi is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 25 Jun 2016
  Geen Nice
  • Terugweg van Bastia naar Nice bleek uiteindelijk Savona te worden i.v.m. weersomstandigheden. Dat viel even tegen, want reizen door Italie stond niet op ons programma maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Jul 2015
  vakantie
  • goed bevallen. terugreis wat krap om van de haven weg te komen.

   Beoordeling door Anon

 • 23 Sep 2012
  vakantie
  • positieve ervaring met corsica ferry, een tip is misschien om bij een boeking het adres van de vertrekhaven te vermelden.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Sep 2012
  Soepele overtocht
  • Soepel verlopen overtocht van Nice naar Calvi, heerlijk op het zonnedek gezeten, onderweg dolfijnen en zelfs 2 walvissen gezien. Boot heeft een stabiele ligging, een prima wijze van vervoer.

   Beoordeling door hein de vries

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen