Ferry Nice - Ile Rousse

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  4 uur 25 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Nice - Ile Rousse veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Nice - Ile Rousse, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - L'Ile-Rousse en Toulon - Ile Rousse om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Nice naar Ile Rousse met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Nice. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Nice naar Ile Rousse vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Nice naar Ile Rousse, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Nice naar Ile Rousse, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ile Rousse

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Nice naar Ile Rousse. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Nice naar Ile Rousse is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Nice - Ile Rousse prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Ile Rousse verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Ile Rousse ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Ile Rousse route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Ile Rousse reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Ile Rousse is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 22 Jun 2015
  Eerste overtocht naar Corsica is goed bevallen
  • Fijne overtocht. Prima hut voor de nacht, standaard met douche en toilet. Enige minpunt was dat in Nice het erg onoverzichtelijk was waar je moest zijn om de internet reservering om te wisselen voor de reis voucher.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Sep 2014
  prima overtocht
  • beide vaarten van en naar Corisica verliepen prima!

   Beoordeling door Jeroen Altena

 • 28 Aug 2014
  Nice Ile Rousse vv
  • Tickets besteld via AFerry. Slechts PDFje [zonde barcode] ontvangen en dat mee naar haven Nice genomen, daar bij opstelrij zonder problemen doorgelaten naar de Ferry. Bij terugvaart bleek PDFje niet voldoende en hadden we ineens een print met barcode nodig. Via loket in haven Ile Rousse alsnog geregeld en verder probleemloos teruggevaren naar Nice.

   Beoordeling door barcode wel/niet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen