Ferry Nice - Ile Rousse

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Nice naar Ile Rousse verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Nice - Ile Rousse ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Nice naar Ile Rousse route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Nice naar Ile Rousse reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Nice - Ile Rousse is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 22 Jun 2015
  Eerste overtocht naar Corsica is goed bevallen
  • Fijne overtocht. Prima hut voor de nacht, standaard met douche en toilet. Enige minpunt was dat in Nice het erg onoverzichtelijk was waar je moest zijn om de internet reservering om te wisselen voor de reis voucher.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Sep 2014
  prima overtocht
  • beide vaarten van en naar Corisica verliepen prima!

   Beoordeling door Jeroen Altena

 • 28 Aug 2014
  Nice Ile Rousse vv
  • Tickets besteld via AFerry. Slechts PDFje [zonde barcode] ontvangen en dat mee naar haven Nice genomen, daar bij opstelrij zonder problemen doorgelaten naar de Ferry. Bij terugvaart bleek PDFje niet voldoende en hadden we ineens een print met barcode nodig. Via loket in haven Ile Rousse alsnog geregeld en verder probleemloos teruggevaren naar Nice.

   Beoordeling door barcode wel/niet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen