Ferry Olbia - Civitavecchia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Olbia - Civitavecchia veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grimaldi Lines en Tirrenia di Navigazione. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Olbia - Civitavecchia, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Arbatax - Civitavecchia
 • Cagliari - Civitavecchia
 • Cagliari - Napels
 • Porto Torres - Civitavecchia

Boek een ferry van Olbia naar Civitavecchia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Olbia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Olbia naar Civitavecchia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Olbia naar Civitavecchia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Olbia naar Civitavecchia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Civitavecchia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Olbia naar Civitavecchia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Olbia naar Civitavecchia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Olbia - Civitavecchia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Olbia naar Civitavecchia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Olbia - Civitavecchia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Olbia naar Civitavecchia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Olbia naar Civitavecchia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Olbia - Civitavecchia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Jan 2017
  boarding office
  • mensen van boarding office kunnen beter ander werk zoeken als ze zo een hekel hieraan hebben en dit aan de passagier moeten laten merken. Zonder ons hadden ze geen werk.......

   Beoordeling door Anon

 • 02 Oct 2016
  Overtocht
  • Het stoelendek was niet zo netjes.

   Beoordeling door Cloflore

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen