Ferry Olbia - Livorno

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  8 uur
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  8 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Olbia - Livorno veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grimaldi Lines en Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Olbia - Livorno, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Arbatax - Genua
 • Golfo Aranci - Livorno
 • Golfo Aranci - Piombino
 • Olbia - Genua
 • Olbia - Piombino
 • Porto Torres - Genua

Boek een ferry van Olbia naar Livorno met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Olbia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Olbia naar Livorno vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Olbia naar Livorno, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Olbia naar Livorno, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Livorno

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Olbia naar Livorno. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Olbia naar Livorno is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Olbia - Livorno prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Olbia naar Livorno verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Olbia - Livorno ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Olbia naar Livorno route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Olbia naar Livorno reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Olbia - Livorno is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 30 Jul 2019
  Goed te doen, mis alleen wifi.
  • Zou fijn zijn als er wifi aan boord zou zijn, je komt namelijk in een gebied waarin je overschakelt naar het maritieme netwerk en dat is heel erg duur. Als je het niet in de gaten hebt ben je net als ons 60,50 euro lichter en dat voor 8 mb. Gelukkig hadden we een datatlimit anders was het een klein vermogen geworden.

   Beoordeling door FRANS NAGTEGAAL

 • 25 Jun 2019
  leuke overtocht
  • Fijn dat er een zwembad en strandstoelen zijn

   Beoordeling door MARk

 • 21 Jun 2019
  Overtocht Olbia-Livorna - Juni 2019
  • We konden al eerder op de boot, snellere check-in veel beter geregeld dan de heenreis. Restaurantjes, markt en mooie omgeving om te wandelen bij de haven.

   Beoordeling door Anon

 • 01 Aug 2018
  Overtocht naar Sardinië
  • Een hele goede reis gehad alles was naar ons zin

   Beoordeling door Anon

 • 28 Jun 2018
  Goed
  • NVT

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen