Ferry Oostende - Ramsgate

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ferry van Ostend naar Ramsgate met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ostend. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ostend naar Ramsgate vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ostend naar Ramsgate, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ostend naar Ramsgate, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ramsgate

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ostend naar Ramsgate. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ostend naar Ramsgate is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Ostend naar Ramsgate verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ostend - Ramsgate ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ostend naar Ramsgate route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ostend naar Ramsgate reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ostend - Ramsgate is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 07 Nov 2012
  oostende ramsgate
  • late incheck - verandering van uur zonder enige compensatie - eten zeer matig - kleine zitruimte personeel enkel engelstalig -positief lage prijs vriendelijke staf

   Beoordeling door pol

 • 03 Oct 2012
  Eenvoudig maar voldoende
  • De reis met Transeuropa Ferries was een leuke belevenis. Ontvangst in Oostende was niet indrukwekkend en de aanwijzingen niet erg duidelijk. De ferry is heel klein en de salon was maar net groot genoeg. Het eten was nogal gewoon. Maar de reis verliep voorspoeding en het is fijn dat het mogelijk is om voor zo weinig geld naar Engeland te reizen. Ramsgate is een prima plek om aan te komen en de verbindingen zijn uitstekend.

   Beoordeling door LeenReis

 • 31 Aug 2012
  Goed maar duur?
  • Wat ik opmerkelijk vond was het feit dat het eten zo veel koste aan boord. Het is namelijk niet zo'n heel erg lange reis. Mischien zouden er meer (goedkopere) eet opties moeten komen.

   Beoordeling door Anon

 • 30 Aug 2012
  echt varen naar Engeland
  • Op het dek, andere buitenruimten en relingen hing roet, resultaat: vuile handen en uitkijken voor vlekken op kledij.

   Beoordeling door staf

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen