Ferry Oslo - Frederikshavn

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  10 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Oslo - Frederikshavn prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Oslo naar Frederikshavn verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Oslo - Frederikshavn ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Oslo naar Frederikshavn route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Oslo naar Frederikshavn reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Oslo - Frederikshavn is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Jul 2019
  Geluidsoverlast
  • De ligging van onze hut was recht onder het podium in de feestzaal al waar de muziek tot half 2 's-nachts doorging. Dit heeft ons enigzins verbaasd daar in de gangen duidelijk vermeld wordt dat men vanaf 23 uur stil hoort te zijn.

   Beoordeling door Joluma

 • 20 Jul 2017
  overtocht
  • prima , rustige overtocht.

   Beoordeling door Anon

 • 14 Sep 2014
  Eerste indruk
  • Eerste keer dat wij als familie reisen met een Stena line ferry inclusief overnachting. Slaapcabine waren sober maar schoon. Eten en de bediening was uitstekend. Alleen de entertainment voor kleine kinderen is misschien een beetje ondermaats. Een klein lego hoekje bij de duty free was niet wat wij verwacht hadden.

   Beoordeling door Peter

 • 20 Aug 2012
  Terugkeer vakantie 14-08-2012
  • `Na een afwisselende vakantie in Oslo en omgeving zijn we met de Stena ferry vanuit Oslo teruggevaren naar Frederikshaven. De Stena Saga (naam van het schip) was overgoten met een Piratensausje, compleet met vlag en piraten aan boord. Leuk voor de kinderen. Aan boord hebben we heerlijk gegeten van het buffet (wel prijzig) en de binnenhut was comfortabel genoeg voor een prima nachtrust. Een prettige overtocht gehad. Na het aanleggen in de haven waren we snel weer op weg naar huis. Goed geregeld.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen