Ferry Oslo - Kiel

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan

De Oslo - Kiel veerdienst verbindt Noorwegen met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Color Line.

Boek een ferry van Oslo naar Kiel met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Oslo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Oslo naar Kiel vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Oslo naar Kiel, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Oslo naar Kiel, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Kiel

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Oslo naar Kiel. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Oslo naar Kiel is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Oslo - Kiel prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Oslo naar Kiel verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Oslo - Kiel ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Oslo naar Kiel route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Oslo naar Kiel reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Oslo - Kiel is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 18 Jun 2019
  Color Line Kiel-Oslo en Oslo-Kiel
  • prachtige ervaring, prijs-kwaliteit ok. Enige minpuntje is beperkte openingsuren van Sports and Burgerbar.

   Beoordeling door LUC BOES

 • 07 Jan 2018
  Te mooi om waar te zijn
  • Zeer prijzige ferry in Cruise ship style. Alle fantastische Reclame beloftes moet je aan boord duur inkopen. De veerboot zelf is naar verhouding al duur, maar je eigen voorziening van bijvoorbeeld voedsel moet je tegen hoge prijzen inkopen van ongemotiveerd personeel. Hutten zien er mooi uit, maar zijn heel gehorig.

   Beoordeling door STEPHAN KRAMER

 • 23 Aug 2016
  Deze trip mocht best wat langer duren...
  • Heerlijk vertoeven op alle gebied, de tijd was allen wat kort om van alles te genieten!

   Beoordeling door Anon

 • 15 Jun 2016
  Prima overtocht
  • We hadden een hut met promenade view. Waarschijnlijk door onze onervarenheid bij de booking, bleken we een stapelbed te hebben gekregen en uitzicht op de drukste binnen winkelstraat met cafeetjes, maar niet naar buiten. Beide was niet de bedoeling.

   Beoordeling door Jan

 • 07 Aug 2014
  Fraaie overtocht, wel erg lang
  • Prima vermaak aan boord en een fijne hut! Ook de winkels aan boord hebben wel iets te bieden. Prachtige glazen achterwand bij het restaurant. Wel allemaal commercieel opgezet, maar dat kun je verwachten. De hut heeft een fijn 2 pers. bed en ook nog een koelkastje en TV.

   Beoordeling door Fraaie overtocht, wel erg lang

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen