Ferry Oslo - Kopenhagen

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  19 uur 45 min
  Geef prijs aan

De Oslo - Copenhagen veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door DFDS.

Boek een ferry van Oslo naar Copenhagen met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Oslo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Oslo naar Copenhagen vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Oslo naar Copenhagen, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Oslo naar Copenhagen, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Copenhagen

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Oslo naar Copenhagen. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Oslo naar Copenhagen is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Oslo - Copenhagen prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Oslo naar Copenhagen verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Oslo - Copenhagen ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Oslo naar Copenhagen route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Oslo naar Copenhagen reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Oslo - Copenhagen is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Aug 2016
  Mooie ervaring
  • Ondanks we niet hadden gereserveerd konden we toch het grote buffetdiner, ( 55 gangen ) gebruiken met een zeer sfeervolle bediening, ook werd de koffie bij het ontbijt aan tafel gebracht. Het was fantastisch! De hut is ook zeer doordacht in een kleine ruimte ingedeeld met zelfs een grote TV. Het is ook een proeven of je later eventueel een cruise vakantie zou willen maken.

   Beoordeling door Fijne ervaring

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen