Ferry Oslo - Kopenhagen

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Oslo naar Copenhagen verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Oslo - Copenhagen ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Oslo naar Copenhagen route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Oslo naar Copenhagen reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Oslo - Copenhagen is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Aug 2016
  Mooie ervaring
  • Ondanks we niet hadden gereserveerd konden we toch het grote buffetdiner, ( 55 gangen ) gebruiken met een zeer sfeervolle bediening, ook werd de koffie bij het ontbijt aan tafel gebracht. Het was fantastisch! De hut is ook zeer doordacht in een kleine ruimte ingedeeld met zelfs een grote TV. Het is ook een proeven of je later eventueel een cruise vakantie zou willen maken.

   Beoordeling door Fijne ervaring

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen