Ferry Palermo - Civitavecchia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  13 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Palermo - Civitavecchia veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Palermo - Civitavecchia, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Catania - Napels
 • Catania - Salerno
 • Messina - Salerno
 • Messina - Villa San Giovanni
 • Palermo - Genua
 • Palermo - Livorno
 • Palermo - Napels
 • Termini Imerese - Civitavecchia
 • Termini Imerese - Napels

Boek een ferry van Palermo naar Civitavecchia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palermo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palermo naar Civitavecchia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palermo naar Civitavecchia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palermo naar Civitavecchia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Civitavecchia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palermo naar Civitavecchia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palermo naar Civitavecchia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palermo - Civitavecchia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Civitavecchia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Civitavecchia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Civitavecchia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Civitavecchia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Civitavecchia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 11 Nov 2012
  aanrader
  • we zijn heen over land met eigen auto, terug per schip (met auto) gereisd in luxe suite met eigen douche en toilet. aanrader als alternatief. op snelle en prettige wijze grote afstand overbrugd. prijs en kwaliteit van dit alternatief goed in vergelijking met benzine, tol en overnachting

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2012
  Ervaring op supreme palermo
  • Terugreis was een verademing tov de heenreis met de ferry Zeus. Ferry Zeus was vies,chaotisch,beschadigde autos bij het uitrijden achterwaards??,vanuit het parkeerdek nr2. rumoerige vrachtwagenchauffeurs. Op de ferry supreme goede begeleiding, instrukties, afgifte nr parkeerdek, restaurant geopend.

   Beoordeling door vakantiereis sicilie

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen