Ferry Palermo - Civitavecchia

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  13 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Goedkope Palermo - Civitavecchia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Civitavecchia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Civitavecchia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Civitavecchia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Civitavecchia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Civitavecchia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 11 Nov 2012
  aanrader
  • we zijn heen over land met eigen auto, terug per schip (met auto) gereisd in luxe suite met eigen douche en toilet. aanrader als alternatief. op snelle en prettige wijze grote afstand overbrugd. prijs en kwaliteit van dit alternatief goed in vergelijking met benzine, tol en overnachting

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2012
  Ervaring op supreme palermo
  • Terugreis was een verademing tov de heenreis met de ferry Zeus. Ferry Zeus was vies,chaotisch,beschadigde autos bij het uitrijden achterwaards??,vanuit het parkeerdek nr2. rumoerige vrachtwagenchauffeurs. Op de ferry supreme goede begeleiding, instrukties, afgifte nr parkeerdek, restaurant geopend.

   Beoordeling door vakantiereis sicilie

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen