Ferry Palermo - Genua

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  20 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Palermo - Genua veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Palermo - Genua, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Catania - Napels
 • Catania - Salerno
 • Messina - Salerno
 • Messina - Villa San Giovanni
 • Palermo - Civitavecchia
 • Palermo - Livorno
 • Palermo - Napels
 • Termini Imerese - Civitavecchia
 • Termini Imerese - Napels

Boek een ferry van Palermo naar Genua met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palermo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palermo naar Genua vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palermo naar Genua, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palermo naar Genua, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Genua

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palermo naar Genua. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palermo naar Genua is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palermo - Genua prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Genua verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Genua ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Genua route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Genua reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Genua is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 30 Jul 2019
  Inchecken. En maaltijd voucher
  • Het scheiden van bestuurders van de overige passagiers, zonder aan te gevan waar je elkaar weer ontmoet is vervelend. Het is vooraf niet duidelijk wat je kunt bestellen op de maaltijd voucher.

   Beoordeling door HERMANUS KNOPPERTS

 • 22 Nov 2016
  connie
  • het eten in het restaurant is van lage kwaliteit.spijtig

   Beoordeling door ruaert connie

 • 23 Oct 2016
  Oh Palermo!
  • Palermo haven is chaotisch, geen logische check in procedure, alles kris kras door elkaar, zo laat mogelijk de boot oprijden dan ben je bij aankomst sneller van boord

   Beoordeling door Jacques

 • 28 Aug 2016
  prima overtocht met mitsen
  • het schip is iha prima maar is wat gedateerd. zwembad zonder water, geen zitmogelijkheden op het buitendekken, lange rijen bij de catering, schoonmaak vloeren moet beter (in alle randen zit minstens 1 cm stof), inchecken in Palermo is redelijk chaotisch maar is ivm slechte infrastructuur niet aan GNV te verwijten, In Genua is het prima geregeld

   Beoordeling door F de Jong - Nederland

 • 14 Jun 2016
  Little value for money
  • Nice travel, but a bit too little value for money (but I booked late). Food was ok, mainly expensive and not very good. Swimming pool was not in use.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen