Ferry Palermo - Livorno

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  18 uur 46 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Goedkope Palermo - Livorno prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Livorno verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Livorno ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Livorno route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Livorno reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Livorno is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 03 Jul 2018
  Ferry Palermo Livorno
  • Veel gedoe voordat de kamersleutel functioneerde, de doucheruimte rook onfris, het ontbijt werd moeizaam verstrekt en Er moest door ons herinnerd worden wat er zoal inbegrepen was. De lunch moest in een keer afgeomen waardoor de helft lauw was toen het genuttigd werd. Het in- en ontschepen met onze auto ging moeizaam ook omdat de passagier niet mee het ruim in mocht. Mensen die de route beter kenden gaven hier geen gehoor aan.

   Beoordeling door HARRY

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen