Ferry Palermo - Livorno

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  18 uur 46 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Palermo - Livorno veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grimaldi Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Palermo - Livorno, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Catania - Napels
 • Catania - Salerno
 • Messina - Salerno
 • Messina - Villa San Giovanni
 • Palermo - Civitavecchia
 • Palermo - Genua
 • Palermo - Napels
 • Termini Imerese - Civitavecchia
 • Termini Imerese - Napels

Boek een ferry van Palermo naar Livorno met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palermo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palermo naar Livorno vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palermo naar Livorno, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palermo naar Livorno, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Livorno

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palermo naar Livorno. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palermo naar Livorno is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palermo - Livorno prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Livorno verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Livorno ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Livorno route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Livorno reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Livorno is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 03 Jul 2018
  Ferry Palermo Livorno
  • Veel gedoe voordat de kamersleutel functioneerde, de doucheruimte rook onfris, het ontbijt werd moeizaam verstrekt en Er moest door ons herinnerd worden wat er zoal inbegrepen was. De lunch moest in een keer afgeomen waardoor de helft lauw was toen het genuttigd werd. Het in- en ontschepen met onze auto ging moeizaam ook omdat de passagier niet mee het ruim in mocht. Mensen die de route beter kenden gaven hier geen gehoor aan.

   Beoordeling door HARRY

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen