Ferry Palermo - Salerno

 • Palermo - Salerno
  Palermo - Salerno

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Palermo - Salerno
  Palermo - Salerno

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry Palermo Salerno - Prijzen vanaf 197 €

 • 2 overtochten per week
  9 uur 30 min
  Verder

De Palermo - Salerno veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Grimaldi Lines. De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Palermo - Salerno is 197 .

Boek een ferry van Palermo naar Salerno met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palermo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palermo naar Salerno vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palermo naar Salerno, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palermo naar Salerno, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Salerno

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palermo naar Salerno. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palermo naar Salerno is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Salerno verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Salerno ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Salerno route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Salerno reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Salerno is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

1 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 19 Sep 2014
  overtocht
  • Inchecken verliep chaotisch. Ferry vertrok 3 uur te laat, heeft dit gedurende de reis wel weer ingehaald. Vieze oude boot, geen warm water in de hut. Omdat mensen geen hut/slaapstoel willen, liggen er overal op de boot (in de gangen en bars) mensen te slapen. Het liefst blijf je in je hut. Iets drinken in de bar is ook niet gezellig, want overal liggen slapende/snurkende mensen.

   Beoordeling door Anon