Ferry Palma - Barcelona

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  7 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Palma - Barcelona veerdienst verbindt Balearen met Spanje en wordt momenteel aangeboden door Balearia en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Palma - Barcelona, zullen we ook resultaten weergeven voor Palma - Denia, Palma de Mallorca - Gandia en Palma de Mallorca - Valencia om u op het beste moment van Balearen naar Spanje te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Palma naar Barcelona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palma. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palma naar Barcelona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palma naar Barcelona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palma naar Barcelona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Barcelona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palma naar Barcelona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palma naar Barcelona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palma - Barcelona prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palma naar Barcelona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palma - Barcelona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palma naar Barcelona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palma naar Barcelona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palma - Barcelona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 12 Oct 2016
  Mooie vakantie trip
  • Het was even uitzoeken hoe we de email van aa ferries omgezet kregen in tickets voor het schip. Dat bleek uiteindelijk een standaard procedure die vlak voor afvaart nog te regelen was. Dat zou wat duidelijker in uw bevestigingsemail verwoord mogen worden.

   Beoordeling door Lou van Noorden

 • 09 Nov 2014
  Slechte reis.
  • Ieder jaar varen wij met de auto heen en weer naar Mallorca. Altijd weer een ergernis. Steeds ligt de boot in Barcelona op een andere plek ver van de terminal en slecht aangegeven. Een routebeschrijving wordt niet gegeven. Dan ellenlang wachten tot je aan boord mag. Op het boven buitendek aangekomen wordt je misselijk van de vuiligheid. Zelden zie je zo een vieze bende. Personeel is er niet. Dan wat halen voor de lunch. Een uur in de rij staan achter de busgangers met voucher. Al snel is zowel het bestek als het eten op. Wat je dan bemachtigd hebt is ronduit smerig en kan zo over boord. Dan maar relaxen in de "luxe" stoelen. Een daarvan is kapot en komt niet in beweging. Rust is er ook niet want alle passagiers lopen door de gereserveerde ruimte om naar de bar te gaan of te toiletteren. Ongevraagd wordt er een video aangezet met veel lawaai. Waarom geen koptelefoons. Daarbij komt ook nog het wanhopige geblaf van de honden in de kennels. Het enige wat vlot verloopt is het van boord gaan, vooral als je alle oproepen negeert en pas naar de autodekken gaat als je ziet dat de deur open is en da lange rij mensen in beweging komt.

   Beoordeling door Vieze Balearia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen