Ferry Palma Majorca - Ibiza

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  4 uur
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Boek een ferry van Palma Mallorca naar Ibiza met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palma Mallorca. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palma Mallorca naar Ibiza vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palma Mallorca naar Ibiza, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palma Mallorca naar Ibiza, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ibiza

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palma Mallorca naar Ibiza. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palma Mallorca naar Ibiza is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palma Mallorca - Ibiza prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palma Mallorca naar Ibiza verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palma Mallorca - Ibiza ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palma Mallorca naar Ibiza route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palma Mallorca naar Ibiza reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palma Mallorca - Ibiza is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Aug 2019
  Prima reis naar Ibiza
  • Heen en terug werd heel slecht aangegeven waar de boot was.we hebben ieder keer half uur moeten zoeken waar de auto's moesten aan boord gaan.

   Beoordeling door CORINNE KOK

 • 26 Jun 2016
  In 4 uur van mallorca naar ibiza
  • Checkin goed Daarna onduidelijk waar je kan of mocht zitten, waar bus etc. Op boot alles goed geregeld

   Beoordeling door Lex Hendrikse

 • 17 Oct 2014
  vakantie
  • weinig buitenruimte voor de passagiers. veel hondenkooien /geblaf

   Beoordeling door Ronald Sluijzer

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen