Ferry Patras - Brindisi

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  17 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Patras naar Brindisi verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Patras - Brindisi ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Patras naar Brindisi route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Patras naar Brindisi reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Patras - Brindisi is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 04 Aug 2014
  Niet helemaal geslaagd
  • Ik heb goed nieuws en vooral slecht nieuws. Het goede nieuws is: - de faciliteiten in onze hut waren prima. Een eigen toilet en een douche. - Het was fijn om op de verschillende dekken te wandelen. - We hebben genoten van de reis ondanks alle minpunten. En nu het slechte nieuws. De dingen die tegenvielen waren: - geen wifi, laat staan gratis wifi. Dat is niet meer van deze tijd. - Het eten was abobinabel. Je verwacht dat Italianen meer kunnen dan smakeloze pasta's, verdroogde salades en vage doperwten met onbestemd vlees. Een schande voor Italië! - In de bar stonk het naar sigarettenrook, achterin was blijkbaar een rookruimte maar die stond gewoon in verbinding met de rest van de lounge. Ook dit kan niet meer in 2014. - We moesten als voetgangers wachten tot alle auto's en vrachtauto's van boord waren voor we aan land mochten. Normaal gesproken mogen voetgangers eerst bij een veerboot of tenminste tegelijk met de rest.

   Beoordeling door Joris B

 • 28 Sep 2012
  Slechte ervaring
  • Het inchecken van de auto's en vrachtauto's ging ontzettend traag, er werden door het personeel veel fouten gemaakt. De parkeerman die ons onze plek wees was echt enorm onbeleefd. Ik moest op een plek parkeren waardoor ik aan beide zijden van mijn auto maar 20 cm ruimte had. Hierdoor kon ik zelf vrijwel niet uitstappen, en ons kindje uit de autostoel halen was zelfs onmogelijk. Toen ik dat aangaf aan de parkeerman zei hij: "that's not my problem" en toen liep hij weg. Om goed te kunnen slapen hadden we een 'suite' besteld. De slaapbank was niet opgemaakt, en toen na 2x vragen ze die kwamen opmaken bleek die bank echt te ranzig voor woorden! Het buffet werd om 20.30 uur geopend, ons kindje had al hartstikke honger. Tot onze grote verbazing ging de bemanning van het schip eerst langs het buffet, en lieten ze alle gasten wachten. Dat zag er echt belachelijk uit, zo onbeleefd! We kwamen 3 uur te laat aan in Brindisi (door het geklooi met het inladen), en toen duurde het nog 1,5 uur voordat we van boord konden. Op de heenweg naar Griekenland hadden we een andere boot, en toen ging ook alles best goed en waren we best tevreden. Maar de terugweg was gewoon echt slecht!

   Beoordeling door Erik van Dijk

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen