Ferry Patras - Ancona

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5 overtochten per week
  22 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  19 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Patras - Ancona veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Patras - Ancona, zullen we ook resultaten weergeven voor Igoumenitsa - Ancona om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Patras naar Ancona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Patras. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Patras naar Ancona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Patras naar Ancona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Patras naar Ancona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ancona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Patras naar Ancona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Patras naar Ancona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Patras naar Ancona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Patras - Ancona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Patras naar Ancona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Patras naar Ancona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Patras - Ancona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 13 Aug 2019
  prima reis
  • lekker vlot, vriendelijk personeel

   Beoordeling door LEVINA EDUARD

 • 25 Oct 2016
  algemene beoordeling
  • Prima reis gehad,alleen zijn de prijzen aan boord wat betreft eten en drinken vrij prijzig.

   Beoordeling door Frans

 • 22 Oct 2016
  prima
  • Sterke punten hut comfortabel, goed diner, achterdek fijn om te zitten Zwakke punten check in in Patra onduidelijk waar je moet zijn, ontbijt erg duur, aankomst Ancona veel later dan op website vermeld

   Beoordeling door Anon

 • 20 Aug 2016
  Bij gebrek aan alternatieven
  • Alles aan boord van het schip is zeer duur en beperkt beschikbaar. Voldoende cash geld indien je tijdens de overtocht (één dag en één nacht) wil eten en drinken.

   Beoordeling door LucVdC

 • 08 Aug 2016
  Anek is een geweldige maatschappij
  • We voeren heen met Minoan, ook prima, maar deze was net even beter ... Bij Anek lagen de gangen, hallen en dekken NIET vol met matrassen, slaapzakken en dekens, een verademing ...

   Beoordeling door Zeezeilster

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen