Ferry Patras - Venetië

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 2 overtochten per week
  31 uur 30 min
 • 3 overtochten per week
  32 uur 1 min

Alternatieve Routes

De Patras - Venetie veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Patras - Venetie, zullen we ook resultaten weergeven voor Igoemenitsa - Venetië om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Patras naar Venetie met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Patras. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Patras naar Venetie vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Patras naar Venetie, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Patras naar Venetie, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Venetie

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Patras naar Venetie. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Patras naar Venetie is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Patras naar Venetie verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Patras - Venetie ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Patras naar Venetie route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Patras naar Venetie reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Patras - Venetie is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 12 Dec 2018
  Reis
  • Snelle en voorspoedige reis. Eén minpuntje temperatuur in hut was hoog. Kon helaas niet bijgesteld worden. Verder alles prima.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Sep 2014
  opinion
  • no swimming pool! in the port at patras difficult to find where to register and line up etc.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen