Ferry Pembroke - Rosslare

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur 1 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Pembroke - Rosslare veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Pembroke - Rosslare, zullen we ook resultaten weergeven voor Fishguard - Rosslare om u op het beste moment van Wales naar Ierland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Pembroke naar Rosslare met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Pembroke. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Pembroke naar Rosslare vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Pembroke naar Rosslare, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Pembroke naar Rosslare, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rosslare

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Pembroke naar Rosslare. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Pembroke naar Rosslare is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Pembroke - Rosslare prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Pembroke naar Rosslare verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Pembroke - Rosslare ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Pembroke naar Rosslare route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Pembroke naar Rosslare reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Pembroke - Rosslare is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Jun 2018
  Prima overtocht!
  • Mooie, complete boot. Schoon en comfortabel, niets op aan te merken.

   Beoordeling door ANNEMARIE

 • 18 Aug 2014
  Prima overtocht
  • De tijd van vertrek klopte precies, prima personeel, een fijn plekje op het dek (een paar bankjes meer daar zou wenselijk zijn) en een rustige overtocht, want we hadden steeds mooi weer.

   Beoordeling door Jos Huisman en Connie Bakker

 • 06 Aug 2014
  fine overtocht
  • Prima reis gehad, de boot heeft een luxe uitstraling, brede banken, waar ik zelfs even op geslapen heb. Goede catering, wisselende maaltijden behorend tot het tijdstip van de dag. De jongste twee kinderen hebben bijna de hele reis films zitten kijken in het kinderhoekje. Het enige nadeel vind ik de incheck tijden. En natuurlijk de kosten, het is een vrij dure overtocht.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen