Ferry Piombino - Olbia

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 5 overtochten per week
  5 uur 15 min

Alternatieve Routes

De Piombino - Olbia veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Piombino - Olbia, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Genua - Arbatax
 • Genua - Olbia
 • Genua - Porto Torres
 • Livorno - Golfo Aranci
 • Livorno - Olbia
 • Piombino - Golfo Aranci

Boek een ferry van Piombino naar Olbia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Piombino. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Piombino naar Olbia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Piombino naar Olbia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Piombino naar Olbia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Olbia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Piombino naar Olbia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Piombino naar Olbia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piombino naar Olbia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piombino - Olbia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piombino naar Olbia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piombino naar Olbia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piombino - Olbia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Sep 2017
  Aangenaam verrast!
  • Nog nooit de ferry genomen met de camper,we waren een beetje ongerust ,wisten niet hoe het allemaal in zijn werk gaat maar van in get begin heel vriendelijk ontvangen ,goed uitgelegd waar we moesten staan en alles ging heel vlot. Eenmaal op het dek alleen maar genieten! Bedankt voir de mooue overtocht, wij hebben er van genoten!

   Beoordeling door ANNEKE VAN DEN BONNE

 • 21 Jun 2016
  Mobyfare Piombino-Sardinia
  • Prima verbinding. Helaas wel met ruim 1,5 uur vertraging

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen