Ferry Piombino - Portoferraio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 9-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • 14-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan
 • 3-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Piombino - Portoferraio veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Piombino - Portoferraio, zullen we ook resultaten weergeven voor Piombino - Cavo en Piombino - Rio Marina om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs.

Boek een ferry van Piombino naar Portoferraio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Piombino. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Piombino naar Portoferraio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Piombino naar Portoferraio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Piombino naar Portoferraio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Portoferraio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Piombino naar Portoferraio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Piombino naar Portoferraio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Piombino - Portoferraio prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piombino naar Portoferraio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piombino - Portoferraio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piombino naar Portoferraio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piombino naar Portoferraio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piombino - Portoferraio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 08 Sep 2019
  Goede overtocht naar Elba
  • We zijn erg tevreden over de veerboot van Corsica (Elba) Ferries. Heenreis van Piombino naar Portoferraio waren we te vroeg bij de haven. Dit was geen probleem en konden al mee met een eerdere veerboot. Passagiers moeten te voet de boot op. Bij vertrek vanaf de boot stappen veel passagiers al op de boot in de auto... dit zorgt voor extra drukte in de parkeerruimte.

   Beoordeling door Anon

 • 20 Aug 2019
  Goede en leuke reis gehad per boot naar Elba
  • Deze overtocht voor een bezoek aan Elba hebben wij eenvoudig kort van te voren geboekt en vervolgens heel vlot gemaakt met de Ferry boot naar Elba en weer terug naar het vaste land.

   Beoordeling door Anon

 • 13 Aug 2019
  Reis naar Elba
  • Super die snelle boot van Corsica Ferries!

   Beoordeling door HENK HOEKSTRA

 • 14 Jun 2019
  Ferries
  • Alles prima,alleen overboeking (op stille dag duur)

   Beoordeling door Anon

 • 17 Jun 2017
  Prima boot
  • Prima bootje, lekker snel

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen