Ferry Piraeus - Chania

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piraeus naar Chania verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piraeus - Chania ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piraeus naar Chania route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piraeus naar Chania reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piraeus - Chania is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 19 Aug 2014
  bootreis van Piraeus naar Chania
  • Zeer relaxte overvaart. Was met 2 kinderen van 17 en 19. Had een hut gereserveerd via internet. Het was even zoeken in Pireaus naar het kantoor van Aneklines waar we de internet boeking moesten omwisselen voor een instapkaart maar werd daar heel vriendelijk geholpen. Konden al op tijd op de boot.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Aug 2014
  Leuker dan vliegen
  • In plaats van vliegen naar Kreta hebben wij een vlucht geboekt naar Athene om daar op de (nacht)boot naar Kreta te stappen. We hadden met z'n vieren een hut. De reis naar Kreta werd zo niet alleen goedkoper, maar ook leuker. De bootreis was zeer comfortabel. Enig minpuntje: toen we aan boord gingen bleken de roltrappen niet te werken. Dus met de koffers twee verdiepingen op in alle drukte. Op de terugreis bleek het roltrapprobleem nog steeds niet opgelost.

   Beoordeling door Amsterdam-Kreta

 • 07 Nov 2012
  Slecht self service restaurant
  • Het eten in het self service restaurant vonden wij erg slecht en duur. Verder zou het handig zijn als er een luidspreker in iedere hut zou zijn zodat je ook daar de instructies van de bemanning kan verstaan. Onze buitenhut was OK, maar in de bdkamer bleef 10 cm water staan na het douchen. Bij het boarden met de auto moesten wij erg lang wachten, we waren zo ongeveer de laatste die aan boord mochten rijden, vlak voor vertrek. Waarom moet je dan minimaal twee uur van tevoren aanwezig zijn???

   Beoordeling door Gerrit

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen