Ferry Piraeus - Naxos

 • Piraeus - Naxos
  Piraeus - Naxos

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Piraeus - Naxos
  Piraeus - Naxos

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry Piraeus Naxos - Prijzen vanaf 202 €

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur 30 min
  Verder
 • 7 overtochten per week
  3 uur 13 min
  Verder

De Piraeus - Naxos veerdienst verbindt Griekenland met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door Blue Star Ferries, Hellenic Seaways en Sea Jets. De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Piraeus - Naxos is 202 van Sea Jets.

Boek een ferry van Piraeus naar Naxos met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Piraeus. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Piraeus naar Naxos vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Piraeus naar Naxos, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Piraeus naar Naxos, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Naxos

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Piraeus naar Naxos. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Piraeus naar Naxos is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Piraeus naar Naxos verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piraeus - Naxos ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piraeus naar Naxos route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piraeus naar Naxos reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piraeus - Naxos is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

3 van de 5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 08 May 2015
  reis
  • De ruimte van de airseats was nogal rumoerig. Tv stond constant aan.

   Beoordeling door Anon

 • 04 Nov 2014
  Van Piraeus naar Naxos
  • 5 uur lijkt lang, valt erg mee. Meestal rustige zee. Genoeg ruimte om te zitten aan boord. Tijd om te lezen. Kortom, niet onaangenaam.

   Beoordeling door Tiny

 • 11 Aug 2014
  Goede overtocht
  • In het hoogseizoen is het erg druk op de boot. Wij waren met 5 personen (3 oudere kinderen). Het is lastig om met 5 personen bij elkaar te kunnen zitten. De boot zit vol.

   Beoordeling door Jack van Boxmeer

 • 20 Oct 2012
  Piraeus -> Naxos
  • Prima verbinding. Stops bij andere havens gaat zeer soepel en snel. Aan boord is niet veel te beleven en in de air chair lobby's moet je verplicht naar Griekse televisie kijken. Hele reis lang een debat programma met opgewonden Grieken.

   Beoordeling door Maarten