Ferry Piraeus - Santorini Thira

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  8 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur 40 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  4 uur 25 min
  Geef prijs aan

De Piraeus - Santorini Thira veerdienst verbindt Griekenland met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen:

 • Aegeon Pelagos
 • Blue Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Sea Jets
 • Zante Ferries

Boek een ferry van Piraeus naar Santorini Thira met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Piraeus. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Piraeus naar Santorini Thira vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Piraeus naar Santorini Thira, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Piraeus naar Santorini Thira, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santorini Thira

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Piraeus naar Santorini Thira. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Piraeus naar Santorini Thira is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piraeus naar Santorini Thira verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piraeus - Santorini Thira ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piraeus naar Santorini Thira route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piraeus naar Santorini Thira reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piraeus - Santorini Thira is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 28 May 2015
  Gun het tijd
  • Wij hadden de snelle editie van Seajets geboekt naar Santorini vanaf Athene. Zorg ervoor dat je op tijd bent omdat je de online reservering moet omzetten in papieren tickets en veel van de passagiers dat moeten doen. Wij hadden gekozen voor de snelle boot, online aangegeven a 3/4 uur maar uiterlijk langer over gedaan. Ik vind het ok maar niet goedkoop en je moet het tijd gunnen en voor nemen. Faciliteiten aan board zijn ok!

   Beoordeling door JM

 • 10 Nov 2014
  Goedkope reis op een pauperschip
  • Het kost niet veel en je krijgt dus ook niet veel: een oude boot met dramatische catering. Door de lage prijs toch net een voldoende.

   Beoordeling door Jasper

 • 11 Oct 2012
  Relaxed reizen
  • Ipv vliegen op Santorini op onmogelijke tijden kozen we voor vliegen op Athene en een dagje op zee, prima te doen. Bijbetalen voor lounges niet nodig. Integendeel: die stoelen zitten veel slechter. Minpunt: onduidelijk waar je de e-tickets moest omwisselen in echte tickets (in het havengebouw). De vele Bluestar-kantoren rond de haven wijzen je van kastje naar de muur.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen