Ferry Piraeus - Santorini Thira

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  8 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  4 uur 25 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piraeus naar Santorini Thira verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piraeus - Santorini Thira ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piraeus naar Santorini Thira route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piraeus naar Santorini Thira reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piraeus - Santorini Thira is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 28 May 2015
  Gun het tijd
  • Wij hadden de snelle editie van Seajets geboekt naar Santorini vanaf Athene. Zorg ervoor dat je op tijd bent omdat je de online reservering moet omzetten in papieren tickets en veel van de passagiers dat moeten doen. Wij hadden gekozen voor de snelle boot, online aangegeven a 3/4 uur maar uiterlijk langer over gedaan. Ik vind het ok maar niet goedkoop en je moet het tijd gunnen en voor nemen. Faciliteiten aan board zijn ok!

   Beoordeling door JM

 • 10 Nov 2014
  Goedkope reis op een pauperschip
  • Het kost niet veel en je krijgt dus ook niet veel: een oude boot met dramatische catering. Door de lage prijs toch net een voldoende.

   Beoordeling door Jasper

 • 11 Oct 2012
  Relaxed reizen
  • Ipv vliegen op Santorini op onmogelijke tijden kozen we voor vliegen op Athene en een dagje op zee, prima te doen. Bijbetalen voor lounges niet nodig. Integendeel: die stoelen zitten veel slechter. Minpunt: onduidelijk waar je de e-tickets moest omwisselen in echte tickets (in het havengebouw). De vele Bluestar-kantoren rond de haven wijzen je van kastje naar de muur.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen