Ferry Piraeus - Syros

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  2 uur
  Geef prijs aan

De Piraeus - Syros veerdienst verbindt Griekenland met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door Blue Star Ferries en Hellenic Seaways.

Boek een ferry van Piraeus naar Syros met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Piraeus. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Piraeus naar Syros vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Piraeus naar Syros, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Piraeus naar Syros, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Syros

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Piraeus naar Syros. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Piraeus naar Syros is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Piraeus naar Syros verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Piraeus - Syros ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Piraeus naar Syros route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Piraeus naar Syros reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Piraeus - Syros is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 29 Aug 2014
  Goed
  • Goede reis gehad. Boot vertrok op tijd. Roet dat op het dek lag was vervelend: kleding en bagage vies van geworden.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Oct 2012
  Vacantie in Griekenland begint met een soort 'cruise'
  • Toen ik met de Blue Star uit Pireus vertrok richting Syros begon mijn vacantie direct. Toen we precies op tijd de haven uitvoeren zagen we de zon opkomen, wat een prachtig gezicht was. We zaten aan een tafel op het bovendek, met een overkapping tegen de felle zon en hadden een prachtig weids vergezicht over de zee en de havens, die de Blue Star aandeed. Op de terugweg zagen we de zon op zee onder gaan, wat mijn canon camera wel leuk vondt. Op het dek waren er ruim voldoende stoelen aanwezig die je zelf kon pakken. Zo is reizen erg prettig. Je kunt af en toe eens wat lopen, een drankje of hapje bestellen en van dek veranderen. Zo kun je vanuit verschillende kijkhoeken foto's maken en contact maken met reisgenoten. Dit in tegenstelling met boten, zoals de Super Jet. Ze gaan weliswaar wat sneller, maar het nadeel is, dat je niet op het dek kan. Je hebt dan nagenoeg geen uitzicht en blijft dan maar een paar uur achter een raampje binnen zitten. En de prijs? Blue Star € 29, - e.r. Super Jet € 42, - e.r. Bij Blue star kun je ook zelf de haven zien en wanneer het tijd is om van boord te gaan. Bij Super Jet weet je niet wanneer de boot is aangelegd en als het personeel je daar niet op attent maakt, kan de boot zomaar de haven uit varen.

   Beoordeling door Stephan Blaas

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen