Ferry Plymouth - Roscoff

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

Boek een ferry van Plymouth naar Roscoff met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Plymouth. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Plymouth naar Roscoff vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Plymouth naar Roscoff, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Plymouth naar Roscoff, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Roscoff

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Plymouth naar Roscoff. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Plymouth naar Roscoff is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Plymouth - Roscoff prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Plymouth naar Roscoff verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Plymouth - Roscoff ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Plymouth naar Roscoff route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Plymouth naar Roscoff reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Plymouth - Roscoff is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Jan 2019
  PLEASANT CROSSING
  • WE ENJOYED THE CROSSING VERY MUCH AND SURPRISED BYTHE FRIENDLY CREW ON BOARD.

   Beoordeling door IRMA DE VRIES

 • 20 Sep 2016
  misselijke reis
  • Naarmate de reis vordere begon het hele schip steeds zuurder te ruiken. In alle hoeken zaten mensen over te geven, waaronder ook in de bioscoop. Er was amper personeel aanwezig om te assisteren (kotszakjes uitdelen, schoonmaakspullen beschikbaar stellen, schoonmaken). Langste 6 uur van mijn leven.

   Beoordeling door Anon

 • 01 Jun 2015
  Uit de hut gejaagd
  • Een half uur voor aankomst komt plots een steward binnen (zonder kloppen of wat) en sommeert ons de hut te verlaten omdat hij moet schoonmaken. Zeer gehaast alles ingepakt zo snel mogelijk en ja natuurlijk een aantal kledingstukken vergeten. Vervolgens moesten we nog zeker een kwartier bij de dichte deur wachte. Jammer!

   Beoordeling door Piet Landegent

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen