Ferry Porto Torres - Genua

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  9 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Porto Torres - Genua veerdienst verbindt Sardinie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci en Tirrenia di Navigazione. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Porto Torres - Genua, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Sardinie naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

 • Arbatax - Genua
 • Golfo Aranci - Livorno
 • Golfo Aranci - Piombino
 • Olbia - Genua
 • Olbia - Livorno
 • Olbia - Piombino

Boek een ferry van Porto Torres naar Genua met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Porto Torres. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Porto Torres naar Genua vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Porto Torres naar Genua, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Porto Torres naar Genua, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Genua

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Porto Torres naar Genua. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Porto Torres naar Genua is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Porto Torres - Genua prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Porto Torres naar Genua verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Porto Torres - Genua ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Porto Torres naar Genua route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Porto Torres naar Genua reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Porto Torres - Genua is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 19 Jun 2019
  Zomaar lekker geslapen aan boord
  • Voor voetpassagiers is de check in niet duidelijk. Het Engels van de bemanning is niet goed te volgen. De reis was verder prima. Geen zeeziekte en goed geslapen.

   Beoordeling door Anon

 • 29 Jul 2016
  Ouwe meuk
  • Oude rommelige boot , totaal geen info over de reis en incheck. Onbehouwen personeel. Veel dingen kapot

   Beoordeling door Troismontagnr

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen