Ferry Porto Torres - Porto Vecchio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Porto Torres - Porto Vecchio veerdienst verbindt Sardinie met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Porto Torres - Porto Vecchio, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Sardinie naar Corsica te krijgen voor de beste prijs:

 • Golfo Aranci - Porto Vecchio
 • Porto Torres - Ajaccio
 • Porto Torres - Propriano
 • Santa Teresa Gallura - Bonifacio

Boek een ferry van Porto Torres naar Porto Vecchio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Porto Torres. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Porto Torres naar Porto Vecchio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Porto Torres naar Porto Vecchio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Porto Torres naar Porto Vecchio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Porto Vecchio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Porto Torres naar Porto Vecchio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Porto Torres naar Porto Vecchio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Porto Torres naar Porto Vecchio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Porto Torres - Porto Vecchio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Porto Torres naar Porto Vecchio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Porto Torres naar Porto Vecchio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Porto Torres - Porto Vecchio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 30 Oct 2016
  Teleurstellend.
  • Vertraging van meer dan 2 uur zonder enige communicatie

   Beoordeling door Verbinding Porto Vecchio naar Porto Torres afrader

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen