Ferry Portoferraio - Piombino

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan
 • 14-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan
 • 9-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Portoferraio - Piombino veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Portoferraio - Piombino, zullen we ook resultaten weergeven voor Cavo - Piombino en Rio Marina - Piombino om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs.

Boek een ferry van Portoferraio naar Piombino met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Portoferraio. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Portoferraio naar Piombino vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Portoferraio naar Piombino, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Portoferraio naar Piombino, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Piombino

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Portoferraio naar Piombino. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Portoferraio naar Piombino is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Portoferraio - Piombino prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Portoferraio naar Piombino verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Portoferraio - Piombino ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Portoferraio naar Piombino route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Portoferraio naar Piombino reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Portoferraio - Piombino is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 18 Jun 2019
  Relaxte overtocht
  • Parkeren op de boot wel even opletten Auto wordt strak geparkeerd

   Beoordeling door HENDRIK MARTENS

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen