Ferry Portsmouth - Fishbourne

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 19-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Portsmouth - Fishbourne veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Eiland van Wight en wordt momenteel aangeboden door Wightlink. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Portsmouth - Fishbourne, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Eiland van Wight te krijgen voor de beste prijs:

 • Lymington - Yarmouth
 • Portsmouth - Ryde
 • Portsmouth Harbour - Ryde
 • Southampton - Cowes East
 • Southsea - Ryde

Boek een ferry van Portsmouth naar Fishbourne met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Portsmouth. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Portsmouth naar Fishbourne vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Portsmouth naar Fishbourne, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Portsmouth naar Fishbourne, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Fishbourne

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Portsmouth naar Fishbourne. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Portsmouth naar Fishbourne is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Portsmouth - Fishbourne prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Portsmouth naar Fishbourne verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Portsmouth - Fishbourne ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Portsmouth naar Fishbourne route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Portsmouth naar Fishbourne reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Portsmouth - Fishbourne is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Sep 2019
  vakantiedagen op eiland Whigt
  • In september fantastisch weer gehad,dus de overvaart was mooi en veel te zien op de Solent. Ook het eiland was prachtig.

   Beoordeling door F. GRAAFSTAL

 • 06 May 2019
  Prima
  • We waren op de motor en veel te vroeg voor onze boot die later zou gaan. Geen probleem konden zo door dus een boot eerder. Top.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Oct 2016
  Lekker snel
  • Wat heel fijn was, zowel op de heen reis als de terug reis waren we aan de vroege kant en we dachten, nou dat word een lange zit. Echter, we konden gelijk aansluiten om aan boord te rijden, we hoefde niet een uur te gaan staan wachten op de door ons gereserveerde tijd. Erg fijn om zo geholpen te worden.

   Beoordeling door A.S v.d Meer

 • 12 Jun 2015
  From the mainland almost to paradise v.v.
  • We hadden geboekt via internet. Het scannen van het vaarbewijs was voldoende om toegang te krijgen tot de werf. Wij waren aan de vroege kant en konden eerder dan op het ticket vermeld met de boot mee. Dit was een groot voordeel. Het personeel op het dek werkte efficiënt. Het inschepen nam weinig tijd. De passagierslounge voldeed; gaf prachtig uitzicht over de kalme zee. Storend was wel het steeds opklinkende anti diefstal alarm van de voertuigen. Mogelijk kan in een aankondiging op het ticket of via de loudspeaker worden verzocht het alarm uit te schakelen (suggestie voor de crew) Het ontschepen ging eveneens vlot. In elk opzicht een positieve ervaring. Er is ooit sprake geweest een tunnel aan te leggen tussen Wight en the Mainland. Niet nodig en Nooiit doen. We don't want to lose Paradise!

   Beoordeling door Bert Hofman

 • 26 Feb 2015
  Snel van Holland naar Wight
  • Perfecte reis via de kanaaltunnel en de Ferry.Razendsnel op het eiland Wight vanuit Nederland.

   Beoordeling door Marlieske den Hartog-Zijlstra

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen