Ferry Propriano - Marseille

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  12 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Propriano - Marseille prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Propriano naar Marseille verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Propriano - Marseille ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Propriano naar Marseille route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Propriano naar Marseille reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Propriano - Marseille is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 01 May 2015
  goede overtocht
  • Geduld moeten hebben bij het vertrek. Komt hij nu wel of niet. Veerboot moest om 21.00 uur vertrekken, kwam toen pas in de haven en lag pas om 21.15 vast aan de kade. Het aan boord gaan ging razendsnel, zodoende om 21.45 vertrek. Zodoende geen noemenswaardige vertraging. Knap werk van het inschepingsteam. Van de catering aan boord geen gebruik gemaakt, zodoende niet beoordeeld. Hut was prima in orde en zeer schoon.

   Beoordeling door joop

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen