Ferry Pula - Venetië

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 3 overtochten per week
  4 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Mali Lošinj - Pesaro
  3 overtochten per week
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Novalja - Cesenatico
  1 overtochten per week
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Novalja - Pesaro
  1 overtochten per week
  6 uur
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan
 • Rab - Cesenatico
  2 overtochten per week
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Rab - Pesaro
  2 overtochten per week
  6 uur
  Geef prijs aan
 • Rovinj - Cesenatico
  1 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan
 • 2 overtochten per week
  2 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan

De Pola - Venetie veerdienst verbindt Kroatie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Atlas Kompas en Venezia. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Pola - Venetie, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Kroatie naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

 • Mali Losinj - Cesenatico
 • Porec - Venetie
 • Rovigno - Venetie
 • Umag - Venetië

Boek een ferry van Pola naar Venetie met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Pola. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Pola naar Venetie vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Pola naar Venetie, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Pola naar Venetie, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Venetie

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Pola naar Venetie. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Pola naar Venetie is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Pola naar Venetie verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Pola - Venetie ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Pola naar Venetie route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Pola naar Venetie reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Pola - Venetie is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 02 Oct 2014
  Overtocht van Pula naar Venice
  • Dit is voor iedereen aan te bevelen , het was een onrustige reis aangezien de zee niet wilde mee werken die dag maar de medewerkers aan boord waren zeer attent op wat er gebeurt, ook duidelijk info over Venice en eventuele dingen die zij organiseerde waren duidelijk. Alles bij elkaar was het een geweldige happening.

   Beoordeling door Joseph Franciscus ten Vaarwerk

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen