Ferry Puttgarden - Rodby

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 44-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan

De Puttgarden - Rodby veerdienst verbindt Duitsland met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Scandlines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Puttgarden - Rodby, zullen we ook resultaten weergeven voor Rostock - Gedser om u op het beste moment van Duitsland naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Puttgarden naar Rodby met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Puttgarden. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Puttgarden naar Rodby vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Puttgarden naar Rodby, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Puttgarden naar Rodby, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rodby

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Puttgarden naar Rodby. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Puttgarden naar Rodby is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Puttgarden - Rodby prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Puttgarden naar Rodby verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Puttgarden - Rodby ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Puttgarden naar Rodby route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Puttgarden naar Rodby reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Puttgarden - Rodby is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Jul 2019
  Recensie
  • It was a swift and smooth passage.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Jul 2019
  goed lopende machine
  • Een belevenis. We waren nogal vroeg, daardoor konden we zien hoe de schepen snel en vakkundig werden ontladen en geladen met voertuigen en mensen.

   Beoordeling door Anon

 • 10 May 2019
  Klantvriendelijkheid
  • Zeer behulpvaardig personeel. I.v.m. een spoedopname in het ziekenhuis van mijn moeder de boot een paar dagen eerder terug moeten nemen. Dit was na uitleg geen enkel probleem, niets bij hoeven te betalen en ons werd heel veel sterkte gewenst. Top.

   Beoordeling door Ron

 • 10 May 2019
  Prima reis!
  • De incheckprocedure verliep heel snel, zelfs toen we een uur te vroeg aankwamen, konden we meteen op de boot, heel fijn. Veel faciliteiten, het speeltuintje vonden de kinderen heel leuk.

   Beoordeling door Anon

 • 09 Jan 2019
  Heavy seajourney
  • We sailed in a storm and a few coffee bars were closed thanks to the captain the ship crossed safely

   Beoordeling door JOHANNES HARM JACOBUS VERBAAN

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen