Ferry Rosslare - Pembroke

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur 1 min
  Geef prijs aan

De Rosslare - Pembroke veerdienst verbindt Ierland met Wales en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Rosslare - Pembroke, zullen we ook resultaten weergeven voor Rosslare - Fishguard om u op het beste moment van Ierland naar Wales te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Rosslare naar Pembroke met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Rosslare. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Rosslare naar Pembroke vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Rosslare naar Pembroke, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Rosslare naar Pembroke, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Pembroke

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Rosslare naar Pembroke. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Rosslare naar Pembroke is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Rosslare naar Pembroke verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Rosslare - Pembroke ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Rosslare naar Pembroke route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Rosslare naar Pembroke reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Rosslare - Pembroke is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 15 Aug 2019
  Goede ferry
  • Alleen belachelijk dat mensen op de banken mogen gaan liggen slapen zodat zij meer plek claimen, bovendien met schoeisel aan. Hier zou meer op gecontroleerd moeten worden

   Beoordeling door Anon

 • 15 Aug 2019
  Goede ferry
  • Alleen belachelijk dat mensen op de banken mogen gaan liggen slapen zodat zij meer plek claimen, bovendien met schoeisel aan. Hier zou meer op gecontroleerd moeten worden

   Beoordeling door Anon

 • 07 May 2019
  VIP reisje
  • heerlijk om in de speciale club salon voor weinig geld extra zoveel lekkere luxe tegen te komen.

   Beoordeling door JOHAN WOUDENBERG

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen