Ferry Rostock - Gedser

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 9-overtochten dagelijks
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

De Rostock - Gedser veerdienst verbindt Duitsland met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Scandlines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Rostock - Gedser, zullen we ook resultaten weergeven voor Puttgarden - Rodby om u op het beste moment van Duitsland naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Rostock naar Gedser met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Rostock. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Rostock naar Gedser vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Rostock naar Gedser, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Rostock naar Gedser, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Gedser

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Rostock naar Gedser. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Rostock naar Gedser is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Rostock - Gedser prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Rostock naar Gedser verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Rostock - Gedser ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Rostock naar Gedser route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Rostock naar Gedser reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Rostock - Gedser is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 17 Aug 2017
  Mooie ervaring
  • We hebben deze route gekozen omdat we Noord-Duitsland bezochten en niet de standaardroute naar Denemarken wilden nemen. Het inchecken verliep vlot en zonder problemen. De faciliteiten op het schip waren in orde en de bemanning aardig. De overtocht was lang genoeg om het tot een aangename beleving te maken.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen